Over ons

Kantoor, showroom, Ramen Vandenbroucke

Over Ramen Vandenbroucke

Ons groeiende familiebedrijf, opgericht in 1933, is gevestigd in de industriezone Gullegem - Moorsele. We bieden u een totale aanneming van ramen en deuren, beglazing, rolluiken, binnenafwerking en meer.

Onze 40 medewerkers staan garant voor een verzorgde service bij de levering en plaatsing van ramen en deuren. Bewijs hiervan is o.a. ons Kiwa-kwaliteitscertificaat. Bovendien garandeert onze dienst na verkoop u een perfecte service. Onze productieruimte omvat een up-to-date machinepark.

Wij verwelkomen u graag op afspraak in onze showroom, waar u een perfect overzicht krijgt van kleuren, raamtypes, enz. Contacteer ons nu.

Officiƫle partner van Deceuninck

Ramen Vandenbroucke werkt met de profielen van Deceuninck, omdat zij net als ons steeds op zoek gaan naar innoverende oplossingen die niet alleen energievriendelijk zijn maar ook heel stijlvol. Als erkende plaatser hebt u een extra garantie op vakwerk.

Deceuninck

Medewerkers

Mario Vandenbroucke

Gedelegeerd Bestuurder

Kathy Vandenbroucke

Gedelegeerd Bestuurder

Tom Devinck

Bestuurder/Sales Manager

team,personeel, Ramen Vandenbroucke

CE-keuring

Sinds 1 februari 2010 is de Europese CE-markering verplicht voor ramen en deuren. Het label bevestigt dat ze voldoen aan een aantal normen inzake waterdichtheid, minimale luchtdoorlatendheid en windbestendigheid alsook een sluitend kwaliteitscontrolesysteem hanteren. Onze producten voldoen aan deze eisen en hebben dan ook het CE-keurmerk verkregen. Uw producten zijn dus volledig gegarandeerd.

© Ramen Vandenbroucke 2018 Site by Esign