Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Vandenbroucke speelt op veilig met AXS Guard

Nieuws / Vandenbroucke speelt op veilig met AXS Guard

Vandenbroucke speelt op veilig met AXS Guard

Vandenbroucke speelt op veilig met AXS Guard

Vandenbroucke Window Solutions is een bedrijf in volle groei. We zijn gespecialiseerd in de productie en plaatsing van ramen en deuren, zowel voor particulieren als voor grote klanten. Al meer dan 80 jaar staan we als familiebedrijf garant voor een persoonlijke service, topkwaliteit en een weloverwogen esthetiek. Ook voor onze IT-infrastructuur kiezen we resoluut voor de kwaliteit, voorzien door AXS Guard.

Beveiliging die onze service garandeert

Om te voldoen aan de alsmaar strengere veiligheidsvoorschriften en om met een gerust hart de dagdagelijkse activiteiten te kunnen uitvoeren, gingen we in zee met AXS-guard. Zij stroomlijnen het beheer van onze ICT-structuur en bewaren het overzicht voor ons.

Omdat de accountmanagers van Vandenbroucke Window Solutions vaak op de baan zijn of werven gaan bezoeken, moeten ze vanop afstand toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Ook voor de beveiliging van dat netwerk staat AXS Guard in.

Dé oplossing

Sinds 2012 werken wij samen met CBM ICT Solutions. We volgden hun advies op en kozen voor de oplossing van AXS Guard, een Belgisch bedrijf dat net als ons focust op persoonlijke service. De gehele internetbeveiliging is vandaag heel wat meer dan enkel een firewall. AXS Guard voorziet contentscanning. Zo bewaken ze niet alleen ons netwerk tegen aanvallen van buitenaf, maar garanderen ze ook een optimale beveiliging van al onze bedrijfstoepassingen, ons e-mailverkeer en de VPN-verbindingen van onze accountmanagers. Op die manier zijn we niet alleen volledig beveiligd, maar voldoen we ook aan de GDPR-wetgeving.

Dankzij AXS Guard kunnen we ons in alle veiligheid bezighouden met waar we goed in zijn: onze klanten een persoonlijke en professionele service verlenen bij de levering en plaatsing van hun ramen en deuren.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons voor een kennismakend gesprek of een vrijblijvende offerte.

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign