Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Project Schiervelde

Nieuws / Project Schiervelde

Project Schiervelde

Project Schiervelde

Wil je je nieuwe ramen en deuren van dichtbij bezichtigen? Of gewoon inspiratie opdoen voor de stijl van je gevel? Dan ontvangt Vandenbroucke Window Solutions je graag in de ruime showroom in Wevelgem. Daar krijg je een uitstekend overzicht van alle soorten beglazing, materialen, deuren en raamprofielen, of je nu voor een landelijke, klassieke of moderne look gaat. Maar we staan natuurlijk niet enkel daar paraat met deskundig advies. Onze vakmensen zijn elke dag in de weer om ramen en deuren op maat in elke stijl te produceren en te plaatsen.

Ongewoon design en opvallende vormen

Voor een moderne woning begaf Vandenbroucke Windows Solutions zich deze keer naar Roeselare. Het project heeft van alles in huis: ongewoon design, een groot schuifraam in pvc en bovenramen die tal van vormen aannemen. Dit bijzondere ontwerp zorgt voor veel lichtinval en doet het hoofd van elke voorbijganger keren.

Grafietzwarte schuiframen in pvc

Pvc ramen op maat zijn niet alleen een streel voor het oog, ze zijn ook makkelijk te onderhouden. Het gemak in onderhoud van deze pvc ramen gaat hand in hand met de moderne grafietzwarte kleur. Zwarte raamprofielen vinden we tegenwoordig terug in elke bouwstijl, maar ze passen in het bijzonder uitstekend bij de frisse bouwstijl van de unieke woning in Roeselare. De doorslag om voor pvc ramen te gaan? Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Je brengt lichtinval naar binnen, maar wind en water hou je buiten. 

Droom je ook al weg van een eigen project met op maat gemaakte ramen en deuren? Wil je graag eens met persoonlijk advies van onze experten aan de slag? Contacteer ons voor een kennismakend gesprek of een vrijblijvende offerte.
 

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign