Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Kleurengamma PVC 2019-2020

Nieuws / Kleurengamma PVC 2019-2020

Kleurengamma PVC 2019-2020

Kleurengamma PVC 2019-2020

Het oog wil ook wat. Naast het onderhoudsgemak, het isolatievermogen en de duurzaamheid van je PVC-ramen, zijn ze ook nog eens beschikbaar in een waaier aan stijlvolle en moderne kleuren. Bij Vandenbroucke Window Solutions hebben wij een gevarieerd en verfijnd aanbod, of je nu kiest voor een klassieke of een hedendaagse look.

PVC: kies voor stijl

Vandaag de dag ligt de plastic-uitstraling van PVC-ramen al ver achter ons. Wie tegenwoordig voor PVC kiest, kiest voor stijl. Door de unieke coatings en folies heb je de mogelijkheid om je ramen volledig te laten aansluiten bij de stijl van je woning.

Ook in het nieuwe PVC-kleurengamma staan onze coatings garant voor een jarenlang behoud van kleur en onderhoudsgemak. De satijnachtige, matte look is te verkrijgen in een aantal nieuwe elegante kleuren zoals licht ivoor, wijnrood, staalblauw of grafietzwart.

Unieke look-and-feel

Wil je dat jouw PVC-ramen er nog meer bovenuit steken, ga dan voor een folie. Natuurlijke houtstructuur- en gekleurde houtstructuurfolies wekken een klassiek gevoel op. Metallic, gladde en matte folies daarentegen doen dan weer denken aan hypermoderne woningen.

Let wel op: metallic folies behoren niet tot het standaard gamma en zijn dus duurder.

Een aantal nieuwe folies werden aan het PVC-kleurengamma toegevoegd. Zo heb je bij de natuurlijke houtsoorten nu ook sheffield lichte eik, kers amaretto of walnoot sorrento balsamico. De matte folies breiden we uit met maar liefst vier nieuwe keuzes, waaronder grafietzwart en ombergrijs. Allemaal karakteristieke opties voor PVC ramen met klasse.

 

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk hier alle kleuren voor 2019. Of kom langs in onze toonzaal en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

 

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign