Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Kerstdecoratie voor je ramen en deuren

Nieuws / Kerstdecoratie voor je ramen en deuren

Kerstdecoratie voor je ramen en deuren

Kerstdecoratie voor je ramen en deuren

Zeg het met deurkransen, krijttekeningen en kerstversiering!

Het is de mooiste tijd van het jaar: feestelijk, gezellig en sfeervol. Kerst staat voor de deur en dat wil natuurlijk zeggen dat jouw ramen en deuren wel wat kerstdecoratie kunnen gebruiken. Wij verzamelden alvast enkele ideeën!

TRADITIONEEL MAAR STIJLVOL

De kerstkrans is terug van weggeweest. Deze klassieker steelt nog steeds de show wanneer je gasten ontvangt. Het is een échte binnenkomer! Kies je ervoor om zelf eentje in elkaar te steken, dan heb je gegarandeerd een uniek stuk. Je kan gebruik maken van dennentakjes, kerstrozen, dennenappels etc. maar het kan ook anders. Creativiteit kent geen grenzen wanneer het op kerstkransen aankomt: hoe meer details hoe beter. Kies gerust voor wat glitter!

Op het Ramen Vandenbroucke Window Solutions Pinterest account zie je ook enkele moderne versies van de kerstkrans. Beiden zijn origineel en sfeervol! Klik hier voor meer inspiratie!

CREATIEF EN UNIEK 

Mag het eens iets anders zijn? Kies dan voor originele raamtekeningen om je volledig in de kerststemming te brengen. Hiervoor heb je nodig: een witte krijtstift, geduld en een portie tekentalent. Engeltjes, sneeuwmannetjes, sterretjes, een kerstkrans, … of gewoonweg een leuke kerstboodschap zoals ‘let it snow’ of ‘happy holidays’. Alles kan!

Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk hier enkele krijttekeningen in kerstsfeer!

DECORATIEF BINNENSHUIS

Je kan natuurlijk ook creatief aan de slag met versiering binnenshuis. Zoals leuke kerstverlichting achter het raam, een mooi bloemstuk, kaarsen etc. Sommigen kiezen er ook voor om de kerstboom in de buurt van het raam te plaatsen. Wij zijn fan!

Wij wensen jou prettige feesten!

Begint het al te kriebelen om zelf aan de slag te gaan? Wij verzamelden enkele DIY (do-it-yourself) ideeën voor jou om uit te proberen.

Vandenbroucke window solutions.

 

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign