Wij zijn met kerstverlof van maandag 26/12/2022 tem 8/01/2023. Fijne feestdagen!

Ramen en deuren met folie: uitpakken met inpakken

Nieuws / Ramen en deuren met folie: uitpakken met inpakken

Ramen en deuren met folie: uitpakken met inpakken

Ramen en deuren met folie: uitpakken met inpakken

Heb je bij de bouw of renovatie van je woning gekozen voor ramen en deuren van Vandenbroucke Windows Solutions, dan kan je veel kanten uit. Wij bieden mooi buitenschrijnwerk aan, want dat verricht wonderen voor je woning. Onze ramen en deuren kunnen op verschillende manieren afgewerkt of gekleurd worden. Kies bijvoorbeeld voor een speciale folie die je ramen en deuren voorziet van een kleurlaag. Wij gaan volledig voor materialen die natuurlijk ogen.

40 tinten

Je woning valt of staat met de kleur en structuur van je ramen en deuren. Die worden bepaald door een folie die zowel op de buiten- als de binnenkant kan worden aangebracht. In ons aanbod zitten 40 verschillende folies, opties genoeg dus. Het grote voordeel ervan is dat je er specifieke kleuren mee bereikt. Het kleurengamma is dus ontzettend uitgebreid. Onze ramen en deuren behouden daarnaast jarenlang hun oorspronkelijke kleur. Onze folies zijn duurzaam, budgetvriendelijk en kwaliteitsvol. Ook de productieprocessen verbeteren steeds.  

Bij ons heb je de keuze uit folie met natuurlijke houtstructuur, gekleurde houtstructuur, gladde en matte folies. Enerzijds kunnen ze de kleur en textuur van hout nabootsen. Maar het is aan jou of je een hout- of nerfstructuur toevoegt aan je raamprofielen of niet. Anderzijds zitten in het aanbod ook gladde en matte folies in verschillende kleuren. Een gladde look past perfect bij moderne woningen. Een matte folie zorgt eerder voor een natuurlijke uitstraling. Op die manier blinken je ramen en deuren niet. De lak krijgt een matte en licht korrelige schijn. Het aanbrengen van een kleurfolie straalt klasse uit en is uitermate onderhoudsvriendelijk.

Expertise gegarandeerd

Vandenbroucke Windows Solutions heeft de juiste kennis in huis om de verschillende types te plaatsen. De kleurfolies zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ze worden op verschillende types raam- en deurprofielen aangebracht. Zo zijn je ramen en deuren gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig en krasvast. Daarnaast is niets zo eenvoudig in onderhoud als ramen en deuren met folie. Je maakt ze gewoon schoon met zeep en een spons. 

Ben je nog niet overtuigd? Dan sommen we voor jou graag nog eens de talrijke voordelen op:

  • Folie is onderhouds- en budgetvriendelijk.
  • Je kan kiezen uit gladde of matte folies en 40 verschillende kleurtinten voor je ramen en deuren.
  • Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en dus zeer kleurvast.
  • Ramen en deuren met folie gaan enorm lang mee, omdat het materiaal niet rot of roest.
  • Je kan precies gaan voor de kleur die bij jouw stijl en woning past. 

Laat je goed informeren door een adviseur van Vandenbroucke Windows Solutions en bekijk zelf een aantal profielen in de winkel. Contacteer ons vrijblijvend. 
 

© Vandenbroucke Window Solutions 2024 Site by Esign